REKLAMI GEÇ

Emniyet’ten son dönemlerin en büyük operasyonu

Emniyet’ten son dönemlerin en büyük operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü, son dönemlerin en büyük uyuşturucu operasyonuna imza attı. Ankara Yolu’nda dur ihtarına uymayan ve kısa sürede yakalanan araç ile gözaltına alınan 3 kişinin evinde yapılan aramada 48 kilogram esrar ele geçirildi. Bir başka operasyonda da 5 kilogram esrar yakalandı, gözaltına alınan 6 zanlı tutuklandı, 3 kişinin sorgusu sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2016 Cuma, 14:07

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, bazı kişilerin Denizli’yi yüklü miktarda uyuşturucu getirdiği ve bunları parça parça satacakları ihbarını almalarının ardından kapsamlı bir soruşturma başlattı.

denizli-emniyet-mudurlugu-uyusturucu-operasyonu-1

KİMLİKLER TESPİT EDİLDİ, TAKİBE ALINDI
Zehir tacirlerinin kimliklerini tespit eden ve takibe alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli aracı Ankara Yolu’nda durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan araç ile polis arasında kovalamaca başladı. Takip sırasında yoldan çıkan otomobilden inen ve yaya olarak kaçmaya çalışan 3 zanlı polis tarafından kısa sürede gözaltına alındı.

denizli-emniyet-mudurlugu-uyusturucu-operasyonu-3

ARAÇ VE EVDE ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU BULUNDU
Polis, zanlıların kullandığı otomobilde ve tespit edilen adreslerinde gerçekleştirdiği aramalarda valizler içinde paket halinde 48 kilogram esrar ele geçirdi.

BAŞKA OPERASYONDA 5 KİLOGRAM ESRAR ELE GEÇTİ
Son dönemlerin en büyük uyuşturucu operasyonuna imza atan polis, son bir hafta içinde sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarda da 5 kilogram esrar ve 20 gram ele geçirdi.

Bu operasyonlarda silah ve çalıntı motosiklet de ele geçirilirken, polis narkotik köpeklerinin saklanan uyuşturucuların yerini kısa süre içinde belirlediği kaydedildi.
denizli-emniyet-mudurlugu-uyusturucu-operasyonu-4
SATAMADAN YAKALANDILAR
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri gerçekleştirdiği bir başka operasyonda da 100 gram metamfetamin maddesine henüz satışı gerçekleştirilmeden el koydu.

denizli-emniyet-mudurlugu-uyusturucu-operasyonu-2

9 GÖZALTI, 6 TUTUKLU
Gerçekleştirilen operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilen 6 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı