REKLAMI GEÇ

Emniyet’ten zehir tacirlerine darbe üstüne darbe

Emniyet’ten zehir tacirlerine darbe üstüne darbe

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vurdu. Birbiri ardına gerçekleştirilen operasyonlarda 3.5 kilogram esrar ve uyuşturucu hap ele geçirildi, gözaltına alınan 28 şüpheliden 10’u tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2017 Salı, 10:18

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, il merkezi ve Buldan’a yönelik bir dizi uyuşturucu operasyonuna imza attı.

Bazı kişilerin uyuşturucu ticareti yaptığı istihbaratının alınmasının ardından titiz bir çalışma yürüten polis, operasyon için düğmeye bastı.

Alınan istihbaratı değerlendirerek İzmir Asfaltı üzerinde Denizli’ye gelen bir aracı durduran polis, bir kişiyi gözaltına aldı, otomobilde de bir miktar esrar buldu.

Kısa süre içinde zanlının alınan ifadelerinden yola çıkan polis, Buldan’da tespit edilen adrese baskın düzenledi. Operasyonda 2 kilogram esrar, ecstasy hap ve ruhsatsız tabanca ile hassas terazi ele geçirildi.

OPERASYONLAR DEVAM ETTİ
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, tespit edilen diğer zanlılara yönelik de çalışmasını sürdürdü. Gerçekleştirilen bir dizi operasyonda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. İlk operasyonlar ile birlikte toplam 3.5 kilogram esrar, 50 ecstasy hap, 50 gram eroin ele geçirilirken, 28 zanlı gözaltına alındı.

Emniyet’te işlemleri tamamlanan zanlılar mahkemeye çıkarıldı, 10’u tutuklandı, diğerleri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı