REKLAMI GEÇ

EŞİ DE DAYANAMADI VEFAT ETTİ

EŞİ DE DAYANAMADI VEFAT ETTİ

Şaziye ile Akif Orhan, iki yıl önce evlendi. Bir çocukları oldu. Ancak mutluluklarını çok sürmedi. Genç kadının kalbinde delik olduğu belirlendi. Bu haberle can evinden vurulan Akif Orhan canına kıydı. Bu ayrılığa Şaziye Orhan’ın delik olan kalbi daha fazla dayanamadı ve O da eşinin peşinden gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2015 Cuma, 11:49

20 yaşındaki Şaziye Orhan ile bir araç bakım şirketinde çalışan 29 yaşındaki Akif Orhan, iki yıl önce evlendi. Sekiz ay önce de çocukları Ayşenur dünyaya geldi. Ancak genç çiftin sevinci uzun sürmedi ve Şaziye Orhan’ın kalbinde üç delik bulunduğu belirlendi.

Tedavi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne yatırılan genç kadının durumunun her geçen gün kötüye gitmesi üzerine bunalıma giren Akif Orhan, bir hafta önce 09 D 4005 plakalı aracıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Tesisi’nin bulunduğu bölgeye giderek, av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

Eşinin ölümüyle sarsılan genç kadın da yaşam mücadelesinden vazgeçti ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şaziye Orhan’ın cenazesi Sarayköy’ün Beylerbeyi Mahallesi’nde toprağa verildi.

denizli-esinin-ardindan-6-gun-sonra-o-da-oldu-anons

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı