REKLAMI GEÇ

Eşini öldüren zanlı her yerde aranıyor

Eşini öldüren zanlı her yerde aranıyor

Denizli’de 2 aylık bebek sahibi, bir yıllık eşini 5 kurşunla öldürüp kayıplara karışan zanlı her yerde aranıyor. Zanlıyı yakalamak için yoğun mesai harcayan güvenlik güçlerinin, zanlının saklanabileceği yerleri didik didik aradığı ve yakalamanın an meselesi olduğu öğrenildi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2022 Cuma, 10:49

Denizli’de 7 Haziran günü Merkezefendi’nin kırsal Aşağışamlı Mahallesi’nde yaşanan olayda, Ferhat Evren (27), çocuğunun annesi, 1 yıllık eşi İrem Evren’i (18) tabancayla vurarak öldürmüştü.

Cinayet zanlısı koca olay yerinden kaçtı. Jandarma, ‘kasten yaralama’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından kaydı bulunduğu belirtilen Ferhat Evren’in yakalanması için çalışma başlattı.

Jandarma ekipleri 3 gün önce kayıplara karışan cinayet zanlısının izini sürüyor. Zanlının şehir merkezine kaçma ihtimaline karşı da polis ekipleri tarafından da çalışma yürütülüyor. Güvenlik güçleri, zanlının gidebileceği yerleri didik didik ediyor.

Bölge genelinde tüm yollarda trafik ekipleri kimlik denetimi yapıyor. Şehirlerarası bağlantı yollarında denetimler artırıldı. Jandarma ekipleri, ormanlık alanda da çalışmalarını sürdürüyor.

Geniş çaplı inceleme yapan güvenlik güçlerinin, zanlıyı yakalamak için çemberi daralttığı ve zanlının yakalanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı