REKLAMI GEÇ

Eski eşi tarafından çocuğunun gözü önünde bıçaklanan kadın öldü

Eski eşi tarafından çocuğunun gözü önünde bıçaklanan kadın öldü

Çivril’den Burdur’a mevsimlik işçi olarak çalışmak üzere giden Sevil Özel (35) kızı Menekşe A.nın gözleri önünde eski eşi tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı, polis kaçan zanlıyı bir yakının yanında buldu ve gözaltına aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2020 Cumartesi, 18:10

Olay, Burdur’un Çavdır İlçesi’nde meydana geldi. Kızı Menekşe ile birlikte Çivril’den mevsimlik işçi olarak çalışmak üzere Çavdır’a giden Sevil Özel, burada rahatsızlandı ve hastaneye gitti.

Muayene olduktan sonra kızıyla birlikte hastaneden ayrılan Sevil Özel, ilçe meydanına geldiğinde eski eşi Tarkan A. ortaya çıktı. Eski eşi ve kızına seslenen Tarkan A. durmayınca koşarak yanlarına geldi ve saldırdı.

Eski eşini yere yatıran ve 12 yerinden bıçakladı. Annesi gözleri önünde babası tarafından bıçaklanan Menekşe A. müdahale etti, babasını annesinden ayırdı.

Zanlı olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı, kaçan zanlı polis tarafından bir yakının evinde bulunarak gözaltına alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı