REKLAMI GEÇ

Eski Müdür Erkan’dan sert paylaşım

Eski Müdür Erkan’dan sert paylaşım

Eski Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan’ı sakin kişiliği ile tanıyanlar, facebook hesabından yaptığı öfke dolu paylaşımla şaşkına döndü. Erkan, kendisine “Paralelcilerin önde geleni” diyen ve ismini açıklamadığı kişiye adeta patladı. Erkan’ın paylaşımında kullandığı “Gavatlığı, rüşvet aldığı ve kadın sattığı onlarca kez belgeli” ifadeleri dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2015 Çarşamba, 14:01

Eski Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, facebook hesabından kendisi hakkında “Paralelcilerin önde geleni” yorumu yapan ismini vermediği kişiye patladı. Profilinden açıklama yapan Erkan’ın bu kişi hakkında kullandığı ağır ifadeler, ne kadar öfkelendiğini ortaya koyuyor.

İşte Erkan’ın o paylaşımı ve açıklaması: “Sevgili arkadaşlarım, öncelikle hepinizden özür dileyerek, ülkemin ve insanlarımızın ne hale geldiğini, kimlerin kimleri suçlama ve karalama çabası içine girdiklerini göstermek bakımından , bu paylaşımı yapmayı kendimce bir görev biliyorum. Çok değerli bir arkadaşımın paylaşımı altına katkı olsun diye yapmış olduğum yorumun hemen altında ismen ve de şahsen çok iyi tanıdığım, bir dönem hakkındaki soruşturmalarda soruşturan grup içinde görev aldığım; gavatlığı, rüşvet aldığı ve kadın sattığı onlarca kez belgeli – delilli ispat edilmiş, bu suçlarından dolayı onlarca kez ihraç edilmiş ve yıllarca hapis yatmış olan yaratığın biri o pis ağzıyla ismimi de kullanarak beni “paralelcilerin önde geleni” şeklinde tanımlamış. Kendisine anlayacağı dilden cevabı verilmiştir. Ancak kimlerin kimleri neyle itham ettiği konusunun herkese ibret olması açısından tekraren hepinizden özür dileyerek bu paylaşımı yapmayı toplumsal sorumluluk açısından bir görev biliyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı