REKLAMI GEÇ

Eski sevgiliden iğrenç intikam

Eski sevgiliden iğrenç intikam

Sosyal medyada yapılan bir paylaşım, vatandaşlar ile birlikte polisi de ayağa kaldırdı. S.N. adında bir kadının hesabından yapılan paylaşımda “kendisiyle birlikte olan erkeklerin tedavi olması gerektiği” belirtildi. Polis harekete geçti, paylaşımın genç kadının eski sevgilisinin iğrenç bir intikamı olduğu belirlendi. Zanlı İstanbul’da gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2019 Pazartesi, 16:06

Denizli, sosyal medyada yapılan dikkat çeken bir paylaşım ile sarsıldı. Denizli’de masaj salonunda çalışan Fas uyruklu masöz S.N. adına açılan sosyal medya hesabından “kendisiyle birlikte olan erkeklerin tedavi olması gerektiği” şeklinde bir paylaşım yapıldı.

Paylaşımın ardından birçok kişi yorumda bulundu, yapılan yorumlarda S.N. ile ilişkiye giren erkeklerin sağlık kontrolüne gitmeleri gerektiği vurgulandı.

POLİS HAREKETE GEÇTİ
Paylaşımın hızla yayılmasının ardından Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ile Asayiş Şubesi ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemede, paylaşımı S.N’nin kendisinin yapmadığı, adına yeni açılan hesaptan yapıldığı belirlendi.

ESKİ ERKEK ARKADAŞ ÇIKTI
S.N’nin eski erkek arkadaşı Murat O’nun S.N. adına hesap açtığının tespit edilmesi üzerine Murat O, İstanbul’da gözaltına alındı.

Murat O, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı