REKLAMI GEÇ

Ev sahibi hırsızla burun buruna geldi

Ev sahibi hırsızla burun buruna geldi

Pelitlibağ Mahallesi’nde bir kadın, evlilik hazırlığı yapan kızı için aldığı eşyaları çalmaya çalışan hırsızla burun buruna geldi. Kadının çığlıkları üzerine hırsız kaçtı, önce mahallenin gençleri, ardından da polis hırsızın peşine düştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2016 Çarşamba, 09:43

Olay, Pamukkale’nin Pelitlibağ Mahallesi 1188 sokak üzerinde meydana geldi. Evlilik hazırlığı yapan kızı için aldığı çeyizleri 3 katlı binasının çatı katına yerleştiren kadın, kısa süreliğine komşusuna gitti.

Eve geri döndüğünde merdivenlerde elinde eşyalar olan bir gençle karşılaşan ve ne yaptığını soran kadın, “alt katta oturuyorum, çatıdan eşyalarımı indiriyorum” yanıtını alınca, kısa süreli şaşkınlık geçirdi.

Alt katta kendisi oturan ve çatıda da kendi eşyaları bulunan kadın şoku üzerinden atan kadın çığlık atmaya başlayınca paniğe kapılan hırsız elindeki eşyaları atarak kaçmaya başladı.

Çığlıkları duyan komşuları ve mahallenin gençleri hırsızın peşine düştü. Kısa sürede olay yerine gelen polis çevrede geniş çaplı bir tarama yaptı, evde de parmak izi aradı.

Polis, hırsızlık zanlısının yakalanması için operasyon başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı