REKLAMI GEÇ

Ev sahibi soyulduğunu polisten öğrendi

Ev sahibi soyulduğunu polisten öğrendi

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri başarılı bir çalışmaya imza attı. Girdiği evden çaldığı televizyonu metruk bir binaya saklayan zanlıyı yakalayan polis, televizyonu sahibine teslim etti. Ev sahibi ise soyulduğunu çalınan televizyonu getiren polislerden öğrendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2016 Perşembe, 14:18

Devriye görevi yürüten Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Merkezefendi’nin Sırakapılar Mahallesi’nde bulunan Esma Hatun Camii arkasındaki metruk binaya birinin elinde televizyon ile girdiği görerek baskın düzenledi.

Televizyonu girdiği bir evden çaldığı belirlenen M.S. gözaltına alınarak Emniyet’e götürüldü. Polis zanlının sorgusunda televizyonu aldığı evi öğrenerek kısa süre içinde zanlının evine ulaştı.

SOYGUNU O ANDA ÖĞRENDİ
Bir anda karşısında polisleri gören ev sahibi ne olduğunu anlayamadı. Polislerden evinin soyulduğunu öğrenen ev sahibi önce hırsızlık şoku yaşadı, birkaç saniye sonra da çalındığını yeni öğrendiği televizyonunun bulunduğu haberiyle sevindi.

İki duyguyu aynı anda yaşayan ev sahibi Emniyet Müdürlüğü’ne giderek çalınan televizyonunu teslim aldı, mahkeme sevk edilen zanlı M.S. de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı