REKLAMI GEÇ

Evcil hayvan hırsızları, hayvan severleri canından bezdirdi

Evcil hayvan hırsızları, hayvan severleri canından bezdirdi

Son dönemde farklı hırsızlık olaylarının duyulduğu Denizli’de şimdi de evcil hayvan hırsızlığı eklendi. Hırsızlar, para edeceğini düşündüğü evcil hayvanları çalıp satıyor. Sosyal medyadaki paylaşımlar, sayının arttığını gösteriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2021 Pazartesi, 15:43

Denizli’de artan hırsızlık olaylarına evcil hayvan hırsızları da eklendi. Savunmasız gördükleri, özellikle ‘cins’ diye tabir edilen, para edeceği düşünülen evcil hayvanlar günün her saatinde çalınıyor.

Sosyal medyada son dönemde, çalınan evcil hayvan paylaşımları da arttı. İnsanlar, evcil hayvanlarının bulunması için paylaşımlarla destek istiyor.

Bu konuda polise de başvurunun arttığı öğrenildi.

Son olarak Merkezefendi Mahallesi’ndeki evinin bahçesinden ‘French Buldog’ cinsi ‘Mayk’ isimli köpeği çalınan Ekrem Keklikçi, Denizlililerden yardım bekliyor. Sokağa çıkma yasağının olduğu Pazar günü sabah saatlerinde köpeğinin çalındığını belirten Keklikçi, “Sabah bahçeye indirip kahvaltısını verdikten sonra Mayk çalındı. Komşularım iki gencin Mayk’ı kucaklayıp götürdüğünü gördüğünü söyledi, polisi aradık, hırsızların bulunmasını istiyorum” dedi.

Mayk’ı görenlerden yardım beklediğini belirten Keklikçi, hırsızlara da seslendi, “Mayk’ı çalanlar bana geri getirsin onların istediği parayı ben vereyim. Vatandaşlarımızdan gören olursa da 0 507 390 75 15 numuralı telefondan bilgi vermesini rica ediyorum” diye konuştu.

Sosyal medyada paylaşılan başka ilanlardan biri de şöyle:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı