REKLAMI GEÇ

Evinin bahçesinde intihar etti

Evinin bahçesinde intihar etti

Buldan’da muhasebecilik yapan 30 yaşındaki İlhan Baştatlı, Facebook hesabına “Bana müsaade” diye yazdıktan sonra evin bahçesindeki kiraz ağacına kendini asarak canına kıydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2014 Cuma, 12:05

Buldan’ın Çaybaşı Mahallesi’ndeki intihar olayının öncesinde İlhan Baştatlı, ailesiyle birlikte evde mangal yaktı. Yemeğin ardından babası Savaş Baştatlı’nın işlettiği Büyük Vakıf Mesireliği’nde arkadaşlarıyla birlikte oturdu. Gece saat 02.30 sıralarında arkadaşlarından ayrılan Baştatlı evine gitti. Bu sabah bahçeye çıkan annesi Emine Baştatlı, evin bahçesindeki kiraz ağacında oğlunun asılmış cesedini gördü. Anne şok geçirirken, olay jandarmaya bildirildi.

ASKERDEN YENİ GELMİŞTİ
Devre kaybı olarak gittiği askerden 3 ay önce dönen ve bir muhasebe bürosunda çalışmaya başlayan İlhan Baştatlı’nın kendi halinde yaşadığı, çevresine de herhangi bir sorunundan bahsetmediği öğrenildi. Baştatlı’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Denizli Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

FACEBOOK HESABINDAKİ PAYLAŞIMLARIN ANLAMI
Genç muhasebecinin son zamanlarda facebook paylaşımları ise dikkat çekti. Baştatlı, 11 Ağustos günü hesabından, “Gömleğin düğmelerini yanlış iliklemek gibiydi hayat. Başından beri yanlış olduğunu sonuna gelmeden anlayamıyorsun” yazarken, dün ise “Elveda gençliğim elveda perde… Perdeler kapandı ömür sahnemde… Vakit doldu artık bana müsaade… Hakkını helal et, helal et usta” paylaşımlarını yaptı.
Baştatlı, ölümünden birkaç saat önce de aynı hesapta “Finalllll… Mutlu ve huzur dolu sağlıklı günler… Hayırlı akşamlar…” paylaşımında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı