REKLAMI GEÇ

FETÖ yalanıyla dolandırıcılık yapan sahte polis suçüstü yakalandı

FETÖ yalanıyla dolandırıcılık yapan sahte polis suçüstü yakalandı

Sarayköy’de kendisini komiser olarak tanıtarak FETÖ yalanıyla korkuttuğu bir kişiyi dolandırmaya kalkan zanlı gerçek polisler tarafından yakalandı. Suçüstü yakalanan zanlı tutuklandı, mağdurun 159 bin lirası teslim edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2020 Cumartesi, 14:52

Sarayköy’de bir vatandaşı telefonla arayan zanlı, kendisini komiser olarak tanıtarak, banka hesaplarının FETÖ terör örgütü tarafından ele geçirildiği yalanıyla korkuttu.

Zanlı, banka hesaplarının FETÖ terör örgütü tarafından ele geçirildiği söylediği vatandaşa, şahıslara operasyon yapabilmek için bankadan paralarını çekip kendisine vermesi gerektiğini, operasyondan sonra devletin paraları iade edeceğini anlattı.

POLİS BİLGİYE ULAŞTI, ÖNLEM ALDI
Vatandaşı korkutarak paralarını dolandırmaya çalışan zanlının girişiminden haberdar olan polis harekete geçti. Vatandaşın dolandırıcıya paraları teslim edeceği evinde ve çevresinde önlem alan polis, dolandırıcı sahte komiser vatandaştan poşet içinde paraları aldıktan sonra operasyon için düğmeye bastı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI
Vatandaşı korkutarak 159 bin 400 lirasını poşet içinde alan dolandırıcı, polis operasyonuyla suçüstü yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı, 159 bin 400 lira vatandaşa teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı