REKLAMI GEÇ

FETÖ/PDY’nin Acıpayam yapılanmasıyla ilgili dava açıldı

FETÖ/PDY’nin Acıpayam yapılanmasıyla ilgili dava açıldı

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürüttüğü soruşturma sonuçlandı. 15 Temmuz sürecinin ardından örgütün Acıpayam yapılanmasına ilişkin 23’ü tutuklu 36 sanık hakkında Denizli Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2016 Salı, 12:02

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı 15 Temmuz darbe girişiminin arından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik başlattığı kapsamlı soruşturmaları tek tek sonuçlandırıyor.

Örgütün Acıpayam yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, FETÖ/PDY Terör örgütüyle iltisaklı ve irtibatlı olduğu anlaşılan Acıpayam Yıldız Basım Yayın Dağıtım Turizm Özel Eğitim Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve bu şirkete bağlı 5 farklı pansiyon ile 22/11/2016 tarihli 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 3. maddesi gereğince kapatılan Acıpayam Genç Esnaf Tüccar İş Adamı ve Sanayiciler Derneği ile ilgili gerekli inceleme, arama ve el koyma işlemlerini tamamlayan Başsavcılık, 36 şüpheliyi gözaltına almış, bunlardan 23’ü tutuklanmıştı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından 23’ü tutuklu 36 sanık hakkında Denizli Ağır Ceza Mahkemesi nezdinde kamu davası açıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı