REKLAMI GEÇ

Gazi Bulvarı’nda kaza: 1 yaralı

Gazi Bulvarı’nda kaza: 1 yaralı

Gazi Bulvarı’nda belediye otobüsünü sollayan otomobil ile karşıdan gelen bisikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Kazanın ardından tepki gösteren vatandaşlar, “Hani bu yol taşıt trafiğine kapalıydı?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2016 Pazar, 14:10

Toplu taşıma hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin geçiş yaptığı Gazi Bulvarı’nın gündüzleri diğer araçların geçişine yasak olduğu söylense de, buna uymayan sürücü sayısı az değil. Özel araçların bu geçişler sırasında yarattığı tehlikelerden birisi bugün bir kez daha yaşandı.

Gazi Bulvarı’na 20 R 9580 plakalı otomobiliyle giriş yapan Erdem S., yolcu almak için durağa yaklaşan belediye otobüsünü solladı. Bu sırada karşı yönden gelen bisikletli Fatih Öztürk’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan Öztürk, otomobilin ön camının üzerine düştü.

denizli-gazi-bulvari-trafik-kazasi-1

Aldığı darbeyle yaralanan bisiklet sürücüsü, olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı ve kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

denizli-gazi-bulvari-trafik-kazasi-2

Yorumlar

A.FERHAT DİNÇER   -  Bağlantı 7 Haziran 2016, 10:21

lütfen koyduğunuz kameraların başına bir güvenlik görevlisdi koyup bu arabalara ceza yazın.,yoksa acı dolu günler bizi bekliyor

Deniz   -  Bağlantı 6 Haziran 2016, 11:29

Şu arabadaki hasara bakınca ne kadar hızlı gittiğini de fark ediyorsunuz. Hem hatalı, hem karşı şeritte, hem hızlı. Bu insanlar değil trafikte araç kullanmayı şehirde yaşamayı bile hak etmiyorlar bence.

kamil   -  Bağlantı 6 Haziran 2016, 10:21

Yol açık mı, kapalı mı belli değil ki? yol geçen hanı gibi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı