REKLAMI GEÇ

Gece yarasaları çetesinin son üyesi de yakalandı

Gece yarasaları çetesinin son üyesi de yakalandı

Denizli’de ev ve işyerlerine dadanan, geceleri hırsızlık yaptıkları için de kendilerine “Gece yarasaları” adını takan şebeke geçtiğimiz Şubat ayında düzenlenen operasyonla çökertilmişti. Şebekenin son üyesi de Kocabaş’ta saklandığı evde yakalandı ve tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2021 Çarşamba, 14:33

2017-2019 yılları arasında adı duyulmaya başlanan ve birbiri ardına operasyonlarla yakalanan hırsızlık şebekesi tamamen çökertildi. Geceleri hırsızlığa çıktıkları için kendilerine “Gece yarasaları” adını takan şebekeye son darbe geçtiğimiz Şubat ayında vurulmuştu.

İnşaat halindeki binanın çatısını keserek demirlerini çalan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda çetenin 3 üyesi yakalanmış, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları olduğu için tutuklanmışlardı.

SON ÇETE ÜYESİ SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Gece yarasaları çetesinin son üyesinin yakalanması için yaklaşık 1 yıldır soruşturma yürüten jandarma ekipleri, 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 29 suç kaydı olan Musa D.’nın Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde bir akrabasının evinde saklandığı bilgisine ulaşıldı.

Şok bir baskın düzenleyen jandarma ekipleri Musa D.yi Kocabaş Mahallesi’nde bir akrabasının evinde saklanırken yakaladı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı