REKLAMI GEÇ

Genç kuryenin öldüğü kazayla ilgili devam eden davada otomobil sürücüsü tahliye edildi

Genç kuryenin öldüğü kazayla ilgili devam eden davada otomobil sürücüsü tahliye edildi

Ocak ayında motosikletli kurye Necati Yasin Batır’ın (19) hayatını kaybettiği kazayla ilgili tutuklu yargılanan otomobil sürücüsü Mehmet K. davanın ikinci duruşmasında tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2022 Perşembe, 13:29

Merkezefendi’nin Muratdede Mahallesi’nde 16 Ocak günü meydana gelen kazada Mehmet K’nın kullandığı 20 AGG 462 plakalı otomobil ile motosikletli kurye Necati Yasin Batır (19) çarpıştı. Kazada Batır hayatını kaybetmiş, gözaltına alınan otomobil sürücüsü Mehmet K. ise çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Denizli 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın bugün görülen ikinci duruşmaya, tutuklu sanık Mehmet K. cezaevinden SEGBİS uygulamasıyla katıldı.

Kaza anında yarış yaptığı iddialarını yalanlayan Mehmet K, Batır’ın hayatını kaybetmesinden üzüntü duyduğunu belirtti ve tahliyesini talep etti. Sanık avukatı da müvekkilinin tahliyesini istedi.

Batır ailesi ve avukatı ise sanığın tutukluluk halinin devam etmesini talep etti.

Mahkeme heyeti sanık Mehmet K’nın tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verdi.

Yorumlar

Mesut   -  Bağlantı 25 Mart 2022, 17:45

öncelikle bu olayı duyduğum gün çok üzülmüştüm.Allah ailesine sevenlerine sabırlar versin. bu davaya bakan Ey hakim hiç mi vicdanınız sızlamıyor.hangi hukuka adalete göre bu kararları veriyorsunuz.yazıklar olsun.

Hasan   -  Bağlantı 25 Mart 2022, 12:01

Nasıl oluyor bu iş

harun   -  Bağlantı 25 Mart 2022, 09:31

adalet ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı