REKLAMI GEÇ

Genç yaşta hayatını kaybeden polis, gözyaşları arasında uğurlandı

Genç yaşta hayatını kaybeden polis, gözyaşları arasında uğurlandı

Kanser nedeniyle tedavi gördüğü hastanede genç yaşta hayatını kaybeden polis memuru 35 yaşındaki Hülya Özdemir için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Kendisi gibi polis olan eşi İsmail Özdemir, tören mangası tarafından taşınan eşinin tabutuna gözyaşları dökerek son kez dokundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2019 Pazartesi, 13:52

Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru 35 yaşındaki Hülya Özdemir, kolon kanseri nedeniyle tedavi gördü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde dün hayatını kaybetti. Evli olan Özdemir için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene Özdemir’in kendisi gibi polis memuru olan eşi İsmail Özdemir (36) ile aile yakınları da katıldı.

Hayatını kaybeden Hülya Özdemir’in özgeçmişinin okunmasının ardından İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, yaptığı konuşmada Özdemir’in emniyet teşkilatına gönül verdiğini belirterek, “Büyük bir samimiyetle, gayretle disiplinle çalıştı, ancak amansız hastalık yakasını bırakmadı. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Eşi değerli polis memuru kardeşime de sabırlar diliyorum” dedi.

Emniyet Müdürlüğü önündeki törende okunun duanın ardından Hülya Özdemir’in Türk bayrağına sarılı tabutu tören mangası tarafından cenaze aracına taşındı. İsmail Özdemir, eşinin tabutuna son kez dokunarak gözyaşları arasında uğurladı. Hülya Özdemir’in cenazesi Fetih Camii’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığında toprağa verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze törenine Özdemir’in aile yakınlarının yanı sıra, ilçe kaymakamları, 11. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Emniyet Müdür Yardımcıları ve çok sayıda polis katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı