REKLAMI GEÇ

Gençler yasak dinlemiyor

Gençler yasak dinlemiyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altı yurttaşlar evlerinde kalırken, bazı kişiler yasakları dinlemiyor. Polis, 25-31 Mayıs tarihleri arasında 50 kişiye kural ihlali cezası kesti. 65 yaş ve üzeri 1 kişiye ceza uygulanırken, 42 gence kural ihlali nedeniyle 27 bin lira ceza kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2020 Pazartesi, 14:53

Denizli Emniyet Müdürlüğü 25-31 Mayıs tarihleri arasında koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlandığı halde kural ihlali yapan ve cezalandırılanların sayısını açıkladı.

Son bir hafta içinde 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasına neredeyse tamamen uyduğu gözlendi. Geçtiğimiz haftalarda çok sayıda yurttaşa ceza kesilirken, son bir hafta içinde 65 yaş ve üzeri yalnızca bir vatandaşa kural ihlali nedeniyle 392 lira para cezası uygulandı.

GENÇLERİN İHLALİ DAHA FAZLA
65 yaş ve üzeri vatandaşlar sokağa çıkma kısıtlamasına uyarken, aynı duyarlılığı gençler göstermiyor. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi 25-31 Mayıs tarihleri arasında da çok sayıda genç ve çocuğa ceza uygulandı.

Koronavirüs önlemleri nedeniyle evde kalmaları gerekirken bu kuralı ihlal eden 42 genç ve çocuğa toplam 27 bin 72 lira para cezası uygulandı.

Ayrıca, sosyal mesafe kuralına uymayan 7 kişiye 2 bin 744 lira ceza kesildi.

Yorumlar

Tolga   -  Bağlantı 1 Haziran 2020, 15:10

Çocuklar evde mi kalıyor sanıyorsunuz. Akşam üzerleri anneleri onları sokağa salıyor kendileri de komşularıyla kapı önünde oturup sohbet ediyor. Bizim doktorlarımız da hayat kurtaracağım diye canlarından olsun, değmez böyle cahillere.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı