REKLAMI GEÇ

Gizli bölmelerden 1.5 kilogram esrar maddesi ve 73 bin lira para çıktı

Gizli bölmelerden 1.5 kilogram esrar maddesi ve 73 bin lira para çıktı

Denizli’de uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. Narkotik köpekleri, uyuşturucu saklı gizli bölmeleri tek tek ortaya çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2019 Pazartesi, 14:57

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu madde suçlarıyla mücadele kapsamında başarılı bir operasyona daha imza attı. Karşıyaka Mahallesi’ndeki adreslere yapılan operasyonda yüklü miktarda esrar maddesi ile paraya el konuldu. Narkotik köpeklerinin de dahil edildiği operasyonda uyuşturucu tacirlerinin zulası patlatıldı.

Narkotik köpekleri ile yapılan operasyonlarda uyuşturucu tacirlerinin çevre illerden temin ettikleri ve evlerinin yatak odalarında yaptırdıkları “zula” diye tabir edilen gizli bölmelerdeki aramalarda 1,5 (bir buçuk) kilogram esrar maddesi, 105 adet ecstasy hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tüfek, uyuşturucu madde ticaretinden sağlanan 73 bin lira ve 500 dolara el konuldu.

Daha önce karıştıkları farklı suç türleri nedeniyle de haklarında yakalama emri bulunan 12 şüpheli Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu kapsamında yakalanarak adli mercilere sevk edildi. 5 şüpheli tutuklanırken 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi. 5 şüpheli ise mahkemece serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı