REKLAMI GEÇ

Gören varsa haber versin

Gören varsa haber versin

Akkonak Mahallesi’ndeki evinden geçtiğimiz hafta perşembe günü çıkan Zehra İşler (51) kayıplara karıştı. Ailesinin tüm çabasına rağmen bulunamayan Zehra İşler’i görenlerin bilgi vermesi istendi. Zehra İşler, 10 Eylül 2015’te de kaybolmuş, bir hafta sonra bulunmuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2016 Salı, 12:36

Merkezefendi’nin Akkonak Mahallesi’ndeki evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Zehra İşler (51) her yerde aranıyor. Psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülen İşler’in kaybolmasının ardından polise ihbarda bulunan, kendi imkanlarıyla her yerde arayan ailesi tedirgin.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESAJ GÖNDERDİ
Zehra İşler’in kaybolmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü de cep telefonlarına kısa mesaj göndererek, Zehra İşler’in fotoğraf, kimlik ve eşgalini vatandaşlara bildirdi, destek istedi.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA KAYBOLMUŞTU
51 yaşındaki Zehra İşler 10 Eylül 2015’te de kaybolmuş, bir haftalık aramanın ardından bulunarak ailesine teslim edilmişti. Zehra İşler’in psikolojik sorunlar yaşadığını belirten ailesi, “Daha önce de kaybolmuştu. Kendisini mümkün olduğu ölçüde yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Ama yine kayboldu. Görenlerin polise bildirmelerini rica ediyoruz” dedi.

denizli-kayip-zehra-isler-bulundu-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı