REKLAMI GEÇ

Göreve giden polislerin isyanı

Göreve giden polislerin isyanı

Diyarbakır’da, Suriye’nin Kobani kentindeki IŞİD saldırılarını protesto eylemlerinde çıkan olaylara müdahale etmek üzere aralarında Denizli’nin de bulunduğu çeşitli kentlerden bölgeye takviye olarak gönderilen polisler, olumsuz çalışma koşullarını internette paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2014 Salı, 12:13

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Diyarbakır’daki Kobani eylemleri sırasında yaşanan gerginlik nedeniyle , Denizli başta olmak üzere bir çok ilden, kente yüzlerce takviye polis gönderildi.

Diyarbakır’a 10 günlük süreyle gönderilen polisler, hangi şartlarda görev yaptıklarını görüntüleyip kişisel sosyal paylaşım hesaplarına yükledi. Asker kabul toplama merkezinin yatakhanelerinde kalıp, ailelerinden kilometrelerce uzakta zorunlu göreve gönderilen ve canlarını hiçe sayıp, toplumsal olaylara müdahale eden polislerin bulundukları ortamı görenler şaşkına döndü.

KONSERVE VE BAYAT EKMEK
Cep telefonlarının biten şarjlarını doldurmak için ilginç yöntemler  bulan polislerin, üçlü prizler kullanıp, onlarca telefonu tek noktadan şarj etmeye çalıştıkları görüldü. Koridorlardaki çöp yığınlarının hemen yanında, konserve ve bayat ekmeklerle karınlarını doyuran polislerin sessiz çığlığını gören yakınları ise yaşananlara tepki gösterdi.

ic-1

Saatlerce görev yapan polislerin yakınları, çalışma ve barınma gibi koşullarının biran önce düzeltilmesi, temel ihtiyaçlarının da daha iyi şartlarda temin edilmesini istedi.

 

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 22 Ekim 2014, 08:56

Eh, sen Coni’nin Ç-obani olursan normaldir.

ShotOne   -  Bağlantı 22 Ekim 2014, 08:13

Saygı göstermezsen , saygı da beklemeyeceksin.

yunalg   -  Bağlantı 21 Ekim 2014, 17:31

polisin sadece adi kaldi artik..is yapan,gercek gorevini yapan polisler sefilleri oynuyor maalesef…ya surgun ediliyor ya kotu gorevler yada cezaevine gonderiliyor.Sokaklardaki karisikliktan iyi polislerin gorevlerinde olmadigi her turlu anlasiliyor

semih   -  Bağlantı 21 Ekim 2014, 13:43

evet çoğu polisleri göreve gönderdiler fakat polisler gittikleri yerde hayvan ahırından bozma yerlerde kaldılar sidik kokan yataklarda yattılar yemek ise kötü berbat bir ortamda çalıştırıldılar.hatta karayoluyla gece yola çıkardılar dağ aralarından.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı