REKLAMI GEÇ

O görüntüler güvenlik kamerasına takıldı

O görüntüler güvenlik kamerasına takıldı

Bayramyeri Meydanı’nda, yanında yürüyen kadına çarptı diye zihinsel ve ortopedik engelli gence önce tekme attı, hırsını alamadı yüzüne kafa atarak burnunu kırdı.  O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2016 Perşembe, 14:19

Olay, Bayramyeri Meydanı’nda yaşandı.   İsmi belirlenemeyen orta yaşlarında bir erkek, yanındaki kadına omuz attı diye zihinsel ve yürüme engelli genci, vatandaşların gözü önünde tekme tokat dövdü.

Görgü tanıklarının anlattıklarına göre, yürüme bozukluğu olan, zihinsel engelli ve obez H.G, kalabalık arasında yürürken, bir anda dengesini kaybetti ve bir kadının omzuna çarptı.

Kadının yanındaki orta yaşlarındaki  erkek ise, onun engelli olduğunu aldırmadan geriye döndü ve H.G’yi önce tekmeledi, hırsını alamadı yüzüne kafa attı. Burnu kırılan ve kanlar içinde kalan H.G’yi çevrede bulunan vatandaşlar ve esnaf yardım ederken, öfkeli vatandaş aldırış etmeden olay yerinden uzaklaşarak gözden kayboldu.

O görüntüler ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Polis kameralara yakalanan şahsı her yerde aramasına rağmen henüz bulanamazken, H.G’ye acımasızca saldıran kişiyi tanıyanlardan yardım istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı