REKLAMI GEÇ

Gözünü kırpmadan iki kardeşine kıydı: Bu nasıl bir öfke?

Gözünü kırpmadan iki kardeşine kıydı: Bu nasıl bir öfke?

Denizli, sabah saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde işlenen iki kardeşin, diğer kardeşleri tarafından öldürüldüğü korkunç cinayetle sarsıldı. Tartışmanın para nedeniyle çıktığı sanılıyor. Olaydan sonra kaçan Doğan Akbay (35), yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2021 Perşembe, 11:33

29 Ekim Bulvarı üzerindeki bir inşaatta duvar işi yapan üç kardeş arasında sabah saatlerindeki tartışma vahşetle bitti.

Edinilen bilgilere göre; Akbay kardeşler,  duvar ustalığı yapıyor ve inşaatlarda çalışıyorlardı. Doğan (35), Ümit (38) ve Hamza (30) 29 Ekim Bulvarı üzerindeki bir inşaatın duvar işlerini aldılar. Bir süredir buradaki inşaatın duvarlarını yapan üç kardeş arasında, daha önceki işlerden kalan alacak verecek meselesi yüzünden dün tartıştı.

Bu sabah üç kardeş yine çalışmak için bu sabah inşaata geldiler. Ancak dünkü tartışmanın etkisiyle Doğan, çalışmak istemediğini söyledi. Üç kardeş arasında yine tartışma çıktı. Doğan, yanında bulunan tabancayı çıkarıp önce ağabeyi Ümit ve küçük kardeşi Hamza’ya kurşun yağdırdı.

Doğan, olaydan sonra kaçtı ancak kısa süre sonra polis yakaladı. Cenazeler otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken, soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı