REKLAMI GEÇ

Güney Koreli Eğitim Meleğine Denizli’de Hırsızlık Şoku

Güney Koreli Eğitim Meleğine Denizli’de Hırsızlık Şoku

Samsun’da bir vakıf tarafından ‘Dünyadaki en iyi 50 öğretmen’ arasında gösterilen Dilek Livaneli’nin öğrencilerine gönüllü olarak İngilizce eğitim veren Güney Koreli Younhee Nam, Denizli’ye geldi. Denizli Otogarı’nda çantasında bulunan bin 425 Euro ve 153 lira’ya çaldırdığı iddiasıyla polise başvurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2015 Pazar, 15:50

Samsun’da öğretmen Dilek Livane’nin öğrencilerine 15 gün süreyle gönüllü İngilizce eğitimi veren Güney Koreli Younhee Nam, daha sonra Denizli’ye geldi. Burada bir internet sitesinden iletişime geçen ve kendisine rehberlik edeceğini söyleyen Emre ve arkadaşı Abdullah’la tanıştı. 

Bu şahıs genç kıza Denizli’yi gezdirdi. Aynı gün saat 23.00’da Emre isimli şahıs ile arkadaşı Abdullah, İstanbul’a gidecek olan Younhee Nam’ı Denizli Otogarı’na götürdü. Genç kız burada tuvalete gitmek istedi. Tuvaletin giriş kapısı önünde bekleyen iki şahıs genç kızın çantasını tutmak istedi. Younhee Nam’ın gerek olmadığını söylemesine rağmen Emre ve Abdullah isimli iki şahıs ‘Biz centilmen erkeğiz. Bu nedenle çantan bizde dursun. Sen tuvalete gir sonra çantanı geri verelim’ dedi. Ardından Younhee Nam’ın omzundan çantasını aldı.

İSTANBUL’DA FARK ETTİ
Tuvaletten çıktıktan sonra çantasını geri alan genç kız hemen otobüse bindi. Ardından İstanbul’a giden Younhee Nam otogarda çantasının içindeki bin 425 Euro ve 153 TL’nin olmadığını fark etti. Bunun üzerine polise giderek Emre ve Abdullah isimli şahısların parasını çaldıklarını iddia ederek şikayetçi oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı