REKLAMI GEÇ

Hastane bahçesindeki silahlı saldırının sırrı çözüldü. Kazara vurulmuş

Hastane bahçesindeki silahlı saldırının sırrı çözüldü. Kazara vurulmuş

Denizli Devlet Hastanesi bahçesinde dün sabah erken saatlerde bir gencin bacağından silahla vurularak yaralanması olayının sırrı çözüldü. Gencin, arkadaşının elindeki silahın yanlışlıkla ateş alması sonucu yaralandığı belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2023 Cuma, 16:05

Dün sabah saat 05.00 sıralarında Denizli Devlet Hastanesi Başhekimlik binası önünde gerçekleşen olayda, hastane bahçesinde bulunan İlker K. yakın arkadaşı ile şakalaştığı esnada A.K.’nin elindeki silah ateş aldı.

Bir an olayın şokuna giren A.K., çıkan kurşunun yakın arkadaşının ayağına isabet ettiğini fark etmesiyle sağlık çalışanlarından yardım istedi. Yardım çağrısını duyan sağlık görevlileri, İlker K.’yi sedye ile acil servise kaldırdı. İlker K. ilk ifadesinde arkadaşını korumak için tanımadığını bir kişinin vurduğunu söylediği öne sürülmüştü.

Tedavi altına alınan İlker K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve arkadaşı A.K.’den şikayetçi olmadığı öğrenildi. Yakın arkadaşını yanlışlıkla vuran A.K., bugün karakola giderek teslim oldu. İfadesine başvurulan A.K.’nin sorgu işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı