REKLAMI GEÇ

Hastane kafeterya saldırısı hasta ziyareti sırasında olmuş

Hastane kafeterya saldırısı hasta ziyareti sırasında olmuş

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin giriş katında bulunan kafeteryada oturan eğlence mekanı sahibi Ahmet K ve yanındakilere kanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Ahmet K. ve 6 kişi yaralandı, 2 kişi kaçtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2024 Cuma, 19:20

Olay bugün saat 16.15 sıralarında Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil girişi yanındaki açık kafeteryada meydana geldi.

Kafeteryada oturan bir guruba yönelik kimliği belirsiz iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Hastane bahçesine gelen kimliği belirsiz iki kişi, kafeteryada birlikte oturan gruba doğru ellerindeki tabancalarla art arda ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.  Silahlı saldırı sonrası iki kişi olay yerinden kaçtı. Saldırı sonucu vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Kemal Ş., Ahmet K., Ahmet Can Y., Şefikcan U., Gökhan İ., İsmail Ö. ve Hasan Hüseyin Ç. acil sağlık ekipleri tarafından acil servise alınarak tedaviye alındı.

Olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan incelemede 16 boş kovan bulundu. İki yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan ve silahlı saldırıyı yapan 2 kişi aranıyor.

Saldırının eğlence mekanı işletmecisi Ahmet K’nin hasta ziyareti sırasında gerçekleştiği öğrenildi. Ahmet K’nin hayati tehlikesi sürüyor.

VALİLİK: GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan Denizli Valiliği, olayla ilgili açıklama yaptı. “Soruşturma başlatıldığı” belirtilen Valiliğin açıklaması şöyle:

“01.03.2024 günü saat 16.00 sıralarında Pamukkale Üniversitesi Hastane bahçesindeki Kafeterya kısmında  ilimizde faaliyet gösteren bir eğlence mekanının sahibi ve yanında bulunan şahıslar hasta ziyareti için kafeteryada bulunduğu esnada kimliği belirsiz iki kişi tarafından rastgele tabanca ile ateş açılması sonucu bahse konu işletme sahibi ve yanında bulunan 6 kişi yaralanmış olup, yaralı şahısların tedavileri PAÜ Hastanesinde yapılmaktadır.  Şüpheli şahısların yakalanmalarına yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı