REKLAMI GEÇ

İki gün sonra taburcu olacaktı

İki gün sonra taburcu olacaktı

Bağbaşı Mahallesi’ndeki özel bir hastanede bağırsak düğümlenmesi sorunu nedeniyle tedavi gördüğü sırada 5. kattan atlayarak intihar eden 55 yaşındaki Ali F.U’nun, üç gün sonra taburcu olmaya hazırlandığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2015 Cumartesi, 12:09

Bağbaşı Mahallesi’nde hizmet veren özel bir hastaneye, Aydın’dan 112 acil yardım nakli ile kabul edilen Ali F.U’nun 6 gün önce ikinci kez bağırsak rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçirdiği öğrenildi.

 TABURCU EDİLECEKTİ
Tedavi gördüğü hastanenin 5.katta bulunan kafeterya bölümüne çıkarak, kendini boşluğa bırakan ve önce hastaneye ait aracın üzerine, sonra da sert bir şekilde zemine çarparak yaşamını yitiren Ali F. U’nun, 6 Temmuz Pazartesi günü taburcu olacağı belirtildi.

“ NEDENİNİ BİLEMİYORUZ”
Hastane yönetiminden yapılan yazılı açıklamada ise Ali. F. U’nun intiharından duydukları üzüntüyü dile getirerek, “ Pazartesi günü şifa ile taburculuğu planlanan hastamız, nedeni henüz belirlenemeyen sebep veya sebeplerden dolayı hastanemizin 5. katında bulunan kafeteryanın sakin olduğu bir sırada intihar girişimi sonrası hayatına veda etmiştir. Ali. F.U’nun intihari bizleri derinden üzmüştür. Ailesine başsağlığı dileriz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı