REKLAMI GEÇ

Hem yaktılar hem film gibi izlediler

Hem yaktılar hem film gibi izlediler

Denizli’de çocukların oyun oynarken çıkarttığı yangın, mahalleliye korkulu dakikalar yaşattı.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2009 Cuma, 18:54

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında, Deliktaş Mahallesi 2017 Sokak 31 numaralı, 3 katlı apartmanda meydana geldi.
Apartman ile müstakil ev arasında oyun oynarken otları tutuşturan çocuklar, yangına sebep oldu. Yangın kısa sürede tahtaların da tutuşmasıyla birlikte bahçeli apartmana sıçradı. Himmet İşlek’e ait apartmanın 1. katında oturan Zeliha Kılıç ve ikinci katında oturan Müşerref Semer adlı kiracıların evini de etkileyen yangın, mahalle halkının paniğe kapılmasına neden oldu.
İki kiracı kadın, bir yandan itfaiyeyi ararken, diğer yandan da kendi imkanları ile yangını söndürmek istedi. Ancak iki kadın su bulmakta güçlük çekti. Denizli Belediyesi’nin, kuyuya su saatini takmasının ardından, su faturası yüksek gelince, kuyuyu kapatıp, saatini de söken kadınlar, durum böyle olunca su bulmakta güçlük çekti. Su bulmakta zorlanan aileler, itfaiyenin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen itfaiye aracı, kısa sürede yangını söndürdü ancak birinci katta oturan Müşerref Semer’in bazı eşyaları yanarak kül oldu.
Yangına sebep olan çocuklar ise bir yandan tahtaları toplamaya çalışırken bir yandan da yanmasına sebep oldukları evin içini merakla izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı