REKLAMI GEÇ

Hırsızları alarm durdurdu

Hırsızları alarm durdurdu

Bağbaşı Mahallesi’nde bir marketten hırsızlık girişiminde bulunan 3 kişi, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Hırsızlar, alarmın devreye girmesiyle paniğe kapılarak kaçtı.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2014 Çarşamba, 12:35

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Bağbaşı Mahallesi’ndeki Hüseyin Gözen’e ait markete, pazartesi günü saat 05.00 sıralarında gelen kar maskeli üç kişi, bu sırada yoldan geçenler tarafından fark edilmemek için bir süre kendilerini gizledikten sonra demir kesme makasıyla kepengin kilitlerini kesti. Kepengi kaldırdıkları sırada alarmın çalması üzerine paniğe kapılan üç kişi, olay yerine geldikleri kiralık otomobille kaçtı.

Alarmın çalması üzerine işyerine gelen Gözen, hiçbir şey çalamadan kaçan üç kişinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini belirleyip, polise şikayetçi oldu. Polis, markettin kepenginde parmak izi incelemesi yaptı. Polis, üç şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Market Sahibi Gözen, “Hırsızlık girişiminde bulunan üç kişi, yoldan geçenlerden gizlenmeye çalışırken çok komik durumlara düşmüş. Görüntüleri izlerken çok güldük” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı