REKLAMI GEÇ

Hırsızları kamera görüntüsü yakalattı

Hırsızları kamera görüntüsü yakalattı

Denizli’de iki ayrı lokantadan hırsızlık yapan 3 kişi, güvenlik kamerası kayıtları sayesinde yakalandı.

/ DENİZLİHABER / 23 Şubat 2014 Pazar, 12:32

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)-

Bayramyeri semtindeki, bir döner salonuna bugün saat 03.00 sıralarında penceresini kırarak giren 3 kişi, kasadaki yaklaşık 200 lira bozuk parayı çaldı. Yüzlerini şapka ve montlarını kapatan üç hırsız, dolaptaki tatlı ve pastaları poşete doldurdu. Hırsızlık olayı sırasında ilginç bir an da yaşandı.

Hırsızlardan biri kaçarken yere düşen ekmek parçalarını masaya kaldırdığı sırada işyerinde güvenlik kameralarını fark etti. Bunun üzerine kameranın kayıt cihazını aramaya başlayan hırsızlar, işyerinde girmedik yer bırakmadı. Garsonların sipariş almada kullandıkları cihazı kamera kayıtlarının depolandığı cihaz sanarak kablosunu kesen üç hırsız kaçtı.

Aynı gece yakındaki başka bir lokantaya da giren hırsızlar, buradan da kasadaki bozuk paralarla birlikte güvenlik kamera kayıtların bulunduğu cihazı çaldı. Sabah işyerlerine geldiklerinde hırsızlığı farkeden her iki lokanta sahibini şikayeti üzerine polis, çalışma başlattı. Şüphelilerin ilk girdiği restorandaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin F.Ö. (16), M.K. (17) ve A.Ö. (17) olduğunu tespit edip, yakaladı. Polisteki, işlemlerin ardından 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yorumlar

rıfat   -  Bağlantı 24 Şubat 2014, 08:29

şimdiye çoktan çıkmışlardır bile.bizim ülkede adalet sadece bi isimden ibaret…savcılığa gidiyon ondan sonra serbest ne oluyo akşama bi daha hırsızlık…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı