REKLAMI GEÇ

Hırsızları korona da durduramadı

Hırsızları korona da durduramadı

Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri son bir hafta içinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 14 zanlıyı gözaltına aldı, çok sayıda hırsızlık olayının aydınlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2020 Pazartesi, 16:09

Tüm Türkiye koronavirüs ile mücadele ederken, hırsızlar yine durmadı. Son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda evden, okuldan ve fabrikadan hırsızlık olayları aydınlatıldı, gözaltına alınan 14 zanlıdan 8’i tutuklandı.

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI
Son bir hafta içinde kent genelinde meydana gelen motosiklet hırsızlığına yönelik operasyonlarda 5 kişi yakalandı. Çalıntı 5 motosiklete el konularak sahiplerine teslim edilirken, adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan biri tutuklandı, 4 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

OKUL FARELERİ KAÇAMADI
Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, 2 okul ve 1 ikamette meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından soruşturma başlattı. Kısa süre içinde zanlılara ulaşan ekipler, hırsızlık şüphelisi olarak 5 kişiyi gözaltı aldı. Zanlıların 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 2 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Operasyonlarda ele geçirilen çalıntı 3 bilgisayar sahiplerine teslim edildi.

TEKSTİL FİRMASINDAN HIRSIZLIK
Denizli’de faaliyet gösteren bir tekstil firmasında meydana gelen havlu hırsızlığı polisi harekete geçirdi. Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, kısa süre izinde zanlıların izine ulaştı.

Yapılan operasyonla tekstil fabrikasından havlu çaldığı iddiasıyla 4 zanlı gözaltına alındı. Piyasa değeri 14 bin lira olan 356 kilogram havluya el kondu, 4 zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı