REKLAMI GEÇ

HSYK Kararnamesi ile yargıda yeni atamalar

HSYK Kararnamesi ile yargıda yeni atamalar

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesi’nin akşam saatlerinde yayımladığı kararname ile Denizli’de yargı kademelerinde de değişiklik oldu. Bazı hakim ve savcıların tayini çıkarken, Denizli’ye yeni atamalar da oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2015 Perşembe, 20:32

HSYK Birinci Dairesi, 784’ü adli, 104’ü idari olmak üzere toplam 888 hakim ve savcıyı kapsayan bir kararname yayımladı. 24 sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Denizli Cumhuriyet savcıları Vedat Kadri Özüer ve Şakir Yılmaz, Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine getirildi.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdullah Gündüz, Konya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine; Denizli Cumhuriyet Savcısı Canay Aldemir, İzmir Cumhuriyet Savcılığına; Denizli Cumhuriyet Savcısı Hamza Yokuş, Ankara Cumhuriyet Savcılığına atandı.

 

Denizli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Kebeşoğlu Aksaray Hâkimliğine, Denizli Hakimi Cem Boztaş Amasya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Sakarya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Sarıgedik Denizli Hakimliğine, Sakarya Hakimi Yasemin Sarıgedik Denizli Hakimliğine, İzmir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Menderes Yılmaz Denizli Hakimliğine ve Aydın Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Yılmaz Denizli Hakimliğine atandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı