REKLAMI GEÇ

İki ayrı bıçaklama, biri arkadaşını diğeri sevgilisini bıçakladı

İki ayrı bıçaklama, biri arkadaşını diğeri sevgilisini bıçakladı

Pamukkale ve Merkezefendi’de iki ayrı bıçaklama olayı meydana geldi. İlk olayda bir kişi sevgilisini, ikinci olayda ise arkadaşını bıçakladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2020 Pazartesi, 17:54

Merkezefendi ve Pamukkale’de iki ayrı olayda yaşanan tartışmalarda bıçaklar çekildi. Pamukkale’de yaşanan olayda bir kadın birlikte yaşadığı sevgilisini, Merkezefendi’deki olayda ise bir kişi arkadaşını bıçakladı.

Pamukkale’nin Sevindik Mahallesi’nde yaşanan ilk olayda, 40 yaşındaki T.T. ismindeki kadın tartıştığı sevgilisi 41 yaşındaki Tarık Parım’ı bacağından ve kolundan yaraladı. Olay yerine çağırılan ambulans Tarık Parım’ı hastaneye götürürken zanlı T.T. gözaltına alındı.

Merkezefendi’de yaşanan ikinci bıçaklama olayı ise Hüdai Oral Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolda karşılaşan iki arkadaş 25 yaşındaki Emre Baş ve 20 yaşındaki Mehmet Ö. tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Mehmet Ö. yanındaki bıçakla Emre Baş’ı bacağından bıçakladı. Yaralanan Emre Baş Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, zanlı Mehmet Ö. ise olay yerinden kaçtı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı