REKLAMI GEÇ

İki ayrı bölgede operasyon

İki ayrı bölgede operasyon

Denizli İl Jandarma Komutanlığı timleri aldıkları bir istihbarat sonucu Karahayıt Beldesi ile Çivril’de uyuşturucu operasyonu yaptı. Yapılan operasyon sonucu yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilerek imha edildi.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2008 Perşembe, 01:00

İlk operasyon ise merkeze bağlı Karahayıt Beldesi’nde yapıldı. Beldede R.K. ile S.Ç. isimli şahısların ellerinde bulunan esrar maddesini sattıkları ihbarını alan timler, şahıslarla alıcı gibi pazarlık yaptı. Yapılan pazarlık sonucunda ani bir baskın gerçekleştiren timler, gözaltına aldıkları kişilerin evlerinde yaptığı aramalar sonucunda < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />5.140 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi.

İkinci operasyon ise Çivril’in Çıtak ve Kıralan Beldeleri’nde gerçekleştirildi. C.C., H.K. ve R.A. isimli şahısların ellerinde bulunan kubar esrarı sigara haline getirerek halka sattıkları ihbarının alınması üzerine baskın gerçekleştiren timler 3 kişinin üzerinde ve evlerinde yaptığı arama sonucunda 20 gram sigara halinde esrar maddesi ve 10 gram kenevir tohumu ele geçirdi. Yapılan operasyon sonucu gözaltına alına 5 kişi ise yapılan ilk sorgulamalarının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı