REKLAMI GEÇ

İki günde 5 metruk bina alevlere teslim oldu

İki günde 5 metruk bina alevlere teslim oldu

Denizli’de son günlerde birbiri ardına yangınlar çıkmaya başladı. Pazar günü Sümer ve Atalar Mahalleleri, dün gece ve bu sabah da 15 Mayıs Mahallesi’nde itfaiyenin siren sesleri yükseldi. 4 yangının da kullanılmayan metruk binalarda çıkması, akıllara kundaklama şüphesini getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2015 Salı, 11:38

Dün gece ve bu sabah 15 Mayıs Mahallesi iki ayrı yangının şokunu yaşadı. Önce gece geç saatlerde metrup bir evde başlayan yangın, ahşap malzemeler nedeniyle hızla büyüdü. İhbar üzerine Kayalık ve Kınıklı İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın güçlükle kontrol altına alındı.

Yanan metruk binanın önüne park edilen 5 aracın da zarar gördüğü yangın, çevredeki diğer yapılara sıçramadan söndürüldü.

SABAH SAATLERİNDE BİR YANGIN DAHA
İtfaiye ekipleri gece söndürdükleri yangının ardından sabah erken saatlerde 15 Mayıs Mahallesi’nden bir yangın ihbarı daha aldı. Aynı mahallede birkaç saat arayla çıkan ikinci yangında da yine metruk bir ev alevlere teslim oldu.
Kayalık İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi, alevlerin büyümesini ve çevreye sıçramasını önledi.

PAZAR GÜNÜNDEN BU YANA 4. YANGIN
15 Mayıs Mahallesi’nde birkaç saat arayla çıkan iki yangın, tüm gözlerin metruk binalara çevrilmesine neden oldu. Pazar günü Atalar Mahallesi’nde bir, aynı gün Sümer Mahallesi tabakhane bölgesinde iki metruk yapı alevlere teslim olmuştu.

Ardı ardına meydana gelen 4 yangının da metruk binalarda çıkması, akıllara kundaklama şüphesini getirdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, kullanılmayan 4 metruk binada çıkan yangınların nedenlerini araştırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı