REKLAMI GEÇ

İki oğlunu toprağa veren, birini hapse gönderen babanın büyük acısı

İki oğlunu toprağa veren, birini hapse gönderen babanın büyük acısı

Denizli’de sabah, ortanca oğlunun ağabeyi ve kardeşini öldürdüğünü öğrenen babanın dünyası yıkıldı. İki oğlunu toprağa veren, birini de hapse gönderen baba ölen oğlunun cenazesi başında gözyaşı döktü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2021 Perşembe, 14:52

Denizli güne kan donduran bir cinayetle uyandı.  Kardeşleriyle birlikte inşaat işi yapan 37 yaşındaki Doğan Akbay, ağabeyi Hamza Akbay (39) ve Ümit Akbay (33) ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Hüdai Oral Caddesi’nde yapımı süren inşaatta tartıştı. Tartışmanın üzerine Doğan yanında bulunan silahı çıkararak, kardeşi Ümit’i kafasından, ağabeyi Hamza‘yı da kalbinden vurdu. İki kardeş olay yerinde hayatını kaybetti, yaya olarak kaçan Doğan ise polis ekiplerince yakalandı.

BABANIN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI
Olayın duyulmasının ardından 3 kardeşin yakınları, inşaat alanına geldi. İki oğlunu kaybedip diğer oğlunu da hapse gönderen baba Kasım Akbay, sinir krizi geçirdi. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen baba Kasım, oğullarının tabutu başında gözyaşı döktü. Yaşananlara inanamayan acılı baba, “Böyle bir şey olamaz. Mümkün değil. Yüreğim yanıyor” diye feryat etti.

Yorumlar

Horozkentli   -  Bağlantı 5 Mart 2021, 09:38

İnsan kardeşlerine kızsa bile 4-5 yaşındaki yeğenleri aklına gelir 4-5 yaşlarındaki bebeleri nasıl yetim bıraktın vicdansız.

AHMET KARA   -  Bağlantı 4 Mart 2021, 16:43

BU NE BİÇİM ÖFKEDİR BE KARDEŞİM
AH İŞTE ÖLDÜRDÜN KARDEŞLERİNİ
ŞİMDİ DÜNYA SENİN OLSA NE OLUR.

Yorumcu   -  Bağlantı 4 Mart 2021, 15:49

Allah sabır versin gerçekten zor zor ötesi bir durum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı