REKLAMI GEÇ

İlginç!

İlginç!

Denizli’de bir kadın, sevgilisini öldürtmek için tetikçi tuttu. Ancak, tetikçi, sevgilisinin arkadaşı çıkınca, kadının planı suya düştü. Tetikçi ise hem arkadaşını öldürmedi hem de kadından yapmadığı iş karşılığında para aldı. Olay, kadının adli makamlara ‘Dolandırıldım’ diye başvurması ile ortaya çıktı.

/ DENİZLİHABER / 4 Haziran 2008 Çarşamba, 00:00

Denizli’de bir kişiyi öldürmek için tutulan tetikçinin cinliği, ilginç bir olayı ortaya çıkardı. Duyanları hayrete düşüren olay Ü.G. (45) isimli kadının dolandırıldığını iddia ederek şikâyette bulunmasıyla ortaya çıktı. Ü.G., dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi M.E.S. (31) tarafından terk edildi. Tuhaf olaylar zinciri bir ayrılıkla birlikte başladı.

Tetikçi H.Y ile öldürülmek istenen M.E.S. arkadaş çıktı. M.E.S.’ye durumu anlatan H.Y., sahte bir cinayet planı hazırladı. H.Y., arkadaşının üzerini kırmızı boyayla boyayıp fotoğraflarını çekti. H.Y. ardından fotoğraflarla birlikte Ü.G.’nin yanına gitti. Fotoğrafları gösterip M.E.S.’nin öldüğünü söyledi. Ü.G., Aydın’daki tarlasını satarak, anlaşma gereği H.Y.’ye vermeyi taahhüt ettiği 40 bin YTL’yi verdi. Başka bir kadın için kendisini terk eden sevgilisini öldürterek namusunu temizlediğini düşünen Ü.G., birkaç gün sonra hiç beklemediği bir olayla karşılaştı.

Ü.G., H.Y.’nin aldığı parayla kendisine satın aldığı Mercedes marka otomobilde, sevgilisi M.E.S. ile M.E.S.’nin kendisini aldattığı sevgilisini birlikte gördü. Ü.G., yaptığı araştırma sonunda H.Y. ile sevgilisi M.E.S.’nin arkadaş olduğunu öğrendi. Tüm planları alt üst olan Ü.G., dolandırıldığını iddia ederek H.Y. ve M.E.S. hakkında suç duyurunda bulundu. Şikayet üzerine yapılan soruşturmada, H.Y. ve M.E.S. gözaltına alındı. Sorgulama sırasında akıllara durgunluk veren olay ortaya çıktı. Emniyette sorguları tamamlanan zanlılar Ü.G., H.Y. ve M.E.S.,  cinayete teşebbüs, azmettirme ve dolandırıcılık suçlarından Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Birbirlerinden şikayetçi olmayan zanlılar savcılıkta ifadeleri alındı. Zanlılar, çıkarıldıkları Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı