REKLAMI GEÇ

İlhan: Teröre karşı tek duruş sergilenmeli

İlhan: Teröre karşı tek duruş sergilenmeli

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, son günlerde artan terör saldırılarına karşı tek vücut olarak cevap vermenin, tek bir duruş ortaya koymanın ve bu sorunun TBMM’de ele alınmasının artık zorunlu olduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2015 Salı, 17:05

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, yaptığı açıklamada, mecliste grubu bulunan siyasi partileri terörün son bulması için ortak tavır almaya ve çalışma yapmaya davet etti.

Terör olaylarının artmasından ve bu saldırılarda güvenlik güçlerinin şehit düşmesinden duydukları üzüntüyü dile getiren İlhan, “Son günlerde ülkemizde yaşanan terör saldırıları hepimizi derin üzüntüye boğmuştur. Kayıplarımız, acılarımız ve geleceğe dair kaygılarımız her geçen gün artmaktadır. Suruç’ta 32 can alan bombalı saldırı, ardından Adıyaman’da şehit düşen bir askerimiz, Ceylanpınar’da evinde ölü olarak bulunan iki polisimiz, Adana ve İstanbul’da iki kişi, Diyarbakır’da bir polisimiz, Kilis’te bir astsubayımız şehit düştü, bir polis ve iki asker yaralandı. Muş’ta Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı öldürüldü. Terör örgütlerinin oynadığı kirli ve kanlı oyunlara hergün bir yenisi eklenmektedir” dedi.

Terör olaylarında yaşamını yitirenlere rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen İlhan, “Bu zorlu süreçte saldırılara tek vücut olarak cevap vermek, tek bir duruş ortaya koymak ve bu sorunu TBMM’de ele alınmak artık zorunluluktur. Suriye politikası başta olmak üzere, son yıllardaki siyasal iktidarın iç ve dış politikalarından kaynaklandığı düşünülen terör olaylarının nedenlerini araştırmak, gerekli etkin tedbirleri bir an önce almak için iktidar ve muhalefetin siyasi kavgalarını bir kenara bırakıp, parlamentoda bir araya gelmesi gerekmektedir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı