REKLAMI GEÇ

İmam hırsızlık iddiasıyla tutuklandı

İmam hırsızlık iddiasıyla tutuklandı

Acıpayam’ın Yolçatı Mahallesi’ne cami imamı olarak atanan M.K. göreve başladıktan 16 gün sonra Acıpayam’da biri özel iki okulda meydana gelen hırsızlık olayının zanlısı olarak tutuklandı. Kısa süre önce göreve başlayan ve hırsızlık iddiasıyla tutuklanan imam mahallede şok yarattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2016 Cuma, 15:56

Acıpayam ilçe merkezinde biri özel iki okulda hırsızlık olayları meydana gelmiş, bilgisayar ve televizyon çalınan olayların ardından yürütülen soruşturma kapsamında 3 zanlı gözaltına alınmıştı. Zanlılardan ikisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, biri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

TUTUKLANANLARDAN BİRİ İMAM
Hırsızlık iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlılardan birinin Yolçatı Mahallesi’ne yeni atanan imam olduğu ortaya çıktı. Uzun süre Baklan’da görev yaptıktan sonra Acıpayam’ın Yolçatı Mahallesi’ne atanan imam M.K. 1 Nisan’da görevine başladı. 16 Nisan’da meydana gelen hırsızlık olayından bir gün sonra iki arkadaşıyla birlikte yakalanan İmam M.K.nın tutuklanarak Kocabaş Cezaevi’ne gönderilmesi, ilçede şok etkisi yarattı.

İmam M.K. ve bir arkadaşının tutuklu, bir zanlının da tutuksuz yargılanmalarına devam ediliyor.

denizli-acipayam-hirsizlik-imam-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı