REKLAMI GEÇ

İntihar denildi ama raporlar intihar olmadığını gösteriyor

İntihar denildi ama raporlar intihar olmadığını gösteriyor

Ankara’nın Polatlı İlçesi’ndeki 85. Topçu Tugayı’nda görevli Denizlili Astsubay Çavuş Fatih Teber’in intihar denilen ölümünün, raporların kesinleşmesi ile intihar olmadığı ortaya çıktı. Baba Kemal Teber, “Oğlumun elinde barut izi çıkmadı. Bu bir intihar değil. Katil ya da katillerin bulunmasını istiyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2019 Pazar, 14:17

7 Mart tarihinde meydana gelen olayda 25 yaşındaki Denizlili Astsubay Çavuş Fatih Teber’in intihar denilen ölümünü, raporlar yalanladı. Yapılan otopsi sonucu çıkan raporlarda kurşunun giriş açısına göre Teber’in kendisini vuramayacağı ve ayrıca elinde de barut izine rastlanmadığı belirtildi.

Denizli’de yaşayan Öğretmen baba Kemal Teber, oğlunun ölümüyle ilgili çalışmaların daha derinlemesine yapılması gerektiğini söyledi. “Oğlum intihar etmemiş, resmen cinayete kurban girmiş. Tüm raporlar bunu gösteriyor” diye isyan eden baba Teber, soruşturmanın bu yönde derinleştirilmesini istedi.

SİLAHI ATEŞLEYEN OĞLUM DEĞİL
“Oğlumun ölümüyle ilgili önce silah ateş aldı kazayla kendini vurdu denildi. Sonra intihar ettiği söylendi” diyerek acısını ve üzüntüsünü dile getiren baba Kemal Teber, “Otopsiden sonra çıkan raporlar bunu ne kaza ne de intihar olmayacağı yönünde. Oğlum cinayete kurban gitmiş. Bir sürü çelişki var. Olay meydana geldiğinde 5 dakika içinde hastanede olabilecekken, 45 dakika sonra ancak hastaneye götürülmüş. Silahın patladığı yer ile oğlumun düştüğü yerin arasında neredeyse 2 metrelik mesafe var. Ayrıca çıkan raporlar kurşunun giriş ve çıkış açısına göre kendini vuramayacağını gösteriyor ve elinde de barut izine rastlanmadı. Ateş eden kesinlikle oğlum değil. Oğlumun katili ya da katilleri bulunsun istiyorum” diye feryat etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı