REKLAMI GEÇ

İran uyruklu zanlı midesinde uyuşturucu ile yakalandı

İran uyruklu zanlı midesinde uyuşturucu ile yakalandı

İran’dan Denizli’ye midesinde uyuşturucu getiren yabancı uyruklu kişi polis ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı. Gözaltı sonrası rahatsızlanan zanlı acil ameliyata alındı, midesinde ve bağırsaklarında bulunan uyuşturucu çıkarıldı. Zanlı, tedavisi sonra tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2019 Perşembe, 10:52

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri, yabancı uyruklu bir kişinin İran’dan Denizli’ye midesinde uyuşturucu sevkiyatı yapacağı ihbarını aldı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye basan polis, havayolu ile gelen zanlıyı gözaltına aldı.

RAHATSIZLANDI, HASTANEYE KALDIRILDI
Üzerinde 36 adet uyuşturucu hapla yakalanan zanlı, gözaltında iken rahatsızlandı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan İran uyruklu zanlının çekilen radyoloji görüntülerinde mide ve bağırsak kısmında 13 paket halinde 47 gram metamfetamin ile 6 paket halinde 21 gram eroin tespit edildi.

Hayati tehlikesi bulunan zanlı acil ameliyata alındı ve midesi ile bağırsaklarında bulunan uyuşturucular çıkarıldı. Zanlı, tedavisinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


KARŞIYAKA’DA OPERASYON
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri Karşıyaka Mahallesi’nde de başarılı bir operasyona daha imza attı. Uyuşturucu satışı yapıldığı belirlenen adrese operasyon düzenleyen polis, evin farklı kısımlarına gizlenen satışa hazır 155 paket halinde 325 gram esrar ele geçirdi.

Uyuşturucu madde ticaretinden sağlanan 13 bin 185 liraya el kondu, gözaltına alınan B.Ç. isimli kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı