REKLAMI GEÇ

İş insanı Ömer Aldırmaz’ın kaçırılma olayında biri kadın 3 kişi gözaltına alındı

İş insanı Ömer Aldırmaz’ın kaçırılma olayında biri kadın 3 kişi gözaltına alındı

Fidye amacıyla kaçırılan Suze Tekstil’in sahibi 49 yaşındaki Ömer Aldırmaz operasyonla kurtarıldı. Polisin Çal’ın İsabey Mahallesi’nde bir eve yaptığı baskında iş insanını kaçırdığı öne sürülen biri kadın 3 kişi gözaltına alındı. İş insanı Aldırmaz’ı kaçıranlar, zanlılardan birinin dedesinin evinde tuttuğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2021 Cumartesi, 18:53

Gümüşler’deki Suze Tekstil fabrikasının sahibi 49 yaşındaki Ömer Aldırmaz önceki gün akşam saatlerinde kaçırılmış, polis operasyonuyla kurtarılmıştı. İş insanının kaçırılması olayının detayları da ortaya çıktı.

BAĞ EVİNDE ZORLA TUTULDU
İl Emniyet Müdürlüğü, Aldırmaz’ı bulmak ve kurtarmak için başta cinayet bürosu ekipleri olmak üzere konularında uzman özel ekip oluşturdu. Özel ekip başta Aldırmaz’ın kaybolduğu Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesi’nde araştırmalarına başladı. Yol boyunca tüm güvenlik kamera kayıtları incelendi. Yapılan çalışmalarda Aldırmaz’ın Çal’ın İsabey Mahallesi’nde G.Ç.ye ait bağ evinde zorla tutulduğu belirlendi. G.Ç.nin, iş insanı Ömer Aldırmaz’ı kaçırdığı öne sürülen C.Ş.nin dedesi olduğu ortaya çıktı.

BAGAJDA KAÇIRMIŞLAR
Operasyon düzenleyen polis ekipleri Aldırmaz’ı kurtarırken, biri kadın 3 zanlıyı gözaltına aldı.

Kaçıran kişiler tarafından darp edilen Aldırmaz’ın polise verdiği ilk ifadesinde, “Bir iş yatırımı için Nikfer Mahallesi’ne gitmiştim. Bu sırada üzerime atlayan kişiler ellerimi arkadan kelepçeledi, ayaklarımı da bağladılar. Sonra gözlerimi de kapattıktan sonra beni bir aracın bagajına taşıdılar. Gece boyunca yaklaşık 5 saat bagajda tutuldum. Nereye gittiğimizi anlamadım. Bir eve götürdüler, neresi olduğunu bilmiyordum. Ellerim ve ayaklarım bağlıyken polisin seslerini duydum. Beni neden kaçırdıklarını bilmiyorum” dediği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı