REKLAMI GEÇ

İzmir karayolunu savaş alanına çeviren kaza

İzmir karayolunu savaş alanına çeviren kaza

Buldan kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazası, Denizli-İzmir karayolunu savaş alanına çevirdi. Kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 3 kişi de yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2016 Cumartesi, 12:50

Sağlık ve itfaiye ekiplerinin seferber olduğu kazanın sıcak fotoğraflarına Denizlihaber.com ulaştı. Denizli’den İzmir yönüne seyreden Selim Şaş yönetimindeki 20 BD 52 plakalı otomobil, aynı yöne giden Kazım Ak’ın kullandığı 09 NZ 594 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada, 09 NZ 594 plakalı araç adeta parçalandı. Kazaya görenler, ilk şokun ardından acil yardım merkezini aradı. Olay yerine gelen itfaiye kırım ekibi, araç içerisine sıkışan kazazedeleri kurtarmak için yoğun bir şekilde çalıştı. Sağlık ekipleri de, yaralıları ambulanslarla hastanelere taşıdı.

Kazada, ilk belirlemelere göre, 3 kişi öldü, 2’si ağır ağır, 3 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin Belgi Ak (58), Durmuş Ak (86) ve Mevlüt Ak (64) olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle karayolunun İzmir yönüne gidiş bölümü bir süre trafiğe kapalı kaldı. İşte o kazadan sıcak kareler…

denizli-saraykoy-kaza-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı