REKLAMI GEÇ

İzmir’de ölü bulundu Bozkurt’ta toprağa verildi

İzmir’de ölü bulundu Bozkurt’ta toprağa verildi

İzmir’in Urla ilçesinde bir aracın içinde iki kişi ölü olarak bulundu. Cesedi bulunan kişilerden birisi Denizlili çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2016 Salı, 09:33

Yeni Asır’dan Fatih Şendil’in haberine göre, Urla’nın Zeytinalanı Çamlıçay Mahallesi 5225 Sokak’ta 20 YA 338 plakalı hafif ticari aracın içinde iki kişinin hareketsiz olarak yattığını görerek, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Emniyet görevlileri aracı açarken, sağlık ekibi aracın içinde bulunan Orhan Karakoyun ve Barbaros Demirtaş’ın öldüğünü belirledi.

Karakoyun ve Demirtaş’ın vücutlarında darp ve yara izine rastlanmazken, ölmeden önce kustukları görültü. Aracın içinde uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar bulunması nedeniyle uyuşturucu komasına girerek öldükleri ihtimali üzerinde duruluyor.

denizli-bozkurtlu-gencin-ceseti-izmirde-bulundu-1CENAZESİ DENİZLİ’YE GETİRİLDİ
Urla’da ölü olarak bulunan 48 yaşındaki Orhan Karakoyun’un İzmir’de yaşadığı, iki çocuk babası olduğu ve eşinden boşandığı, uyuşturucu nedeniyle bir süre Kocabaş’taki D Tipi Denizli Cezaevi’nde yattığı belirtildi.

İzmir’de yaşayan Karakoyun’un cenazesi yakınları tarafından Denizli’ye getirildi ve Bozkurt’un Tutluca Mahallesi’nde toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı