REKLAMI GEÇ

Jandarma hırsızlık çetesini çökertti

Jandarma hırsızlık çetesini çökertti

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 3 ayrı ilde gerçekleştirdiği operasyonla 10 kişilik hırsızlık çetesini çökertti. Çalıntı mallar bulunarak sahiplerine teslim edildi, 10 zanlıdan 6’sı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2017 Salı, 16:10

Sarayköy’ün Yakayurt Mahallesi’nde meydana gelen işyeri hırsızlığından yola çıkan Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 10 kişilik hırsızlık şebekesini çökertti.

Yakayurt Mahallesi’nde bulunan arıtma tesisi şantiyesinden inşaat malzemesi ve kerestelerin çalınmasının ardından kapsamlı bir soruşturma yapan jandarma ekipleri zanlıları tespit etti. Honaz ile Aydın’ın Nazilli ve İzmir’in Çiğli ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştiren jandarma ekipleri 10 zanlıyı gözaltına aldı.

Zanlılar ikametinde, araçlarında ve arazilerde yapılan aramalarda zanlıların Honaz ve Afyonkarahisar’ın Dazkırı İlçesi’nden çaldıkları belirlenen malzemeler ele geçirildi.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 10 zanlıdan 6’sı tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı