REKLAMI GEÇ

Jandarma Tavas’ta evlere dadanan iki hırsızlık zanlısını yakaladı. Namaz seccadesi bile çalmışlar

Jandarma Tavas’ta evlere dadanan iki hırsızlık zanlısını yakaladı. Namaz seccadesi bile çalmışlar

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) Tavas’ta evlere dadanan ve 5 ayrı hırsızlık olayı gerçekleştirdiği öne sürülen iki zanlıyı yakaladı. Zanlıların girdileri evlerden namaz seccadesi dahil ne buldularsa aldıkları ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2022 Cumartesi, 11:13

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), son dönemlerde Tavas’ta yoğunlaşan evden hırsızlık olaylarının ardından harekete geçti. Titiz bir soruşturma yürüten JASAT ekipleri soruşturmanın tamamlanmasının ardından kimlikleri belirlenen zanlıların yakalanması için harekete geçti.

Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte Aydın ve Tavas’ta operasyon gerçekleştiren JASAT ekipleri Raziye S.(42) ve İbrahim D.yi (51) gözaltına aldı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Raziye S. tutuklanarak cezaevine gönderildi, eşi İbrahim D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hırsızlıktan 3 suç kaydı bulunan Raziye S. ve farklı suçlardan kaydı bulunan eşi İbrahim D’nin tatil için geldikleri Tavas ilçesinde evlere girip hırsızlık yaptığı ileri sürüldü.

Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda evlerden çalındığı belirlenen eşyalar ele geçirildi. Zanlıların girdikleri evlerden namaz seccadesi de dahil olmak üzere ne buldularsa aldıkları ortaya çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı