REKLAMI GEÇ

Jandarmadan 9 operasyon 13 gözaltı

Jandarmadan 9 operasyon 13 gözaltı

Jandarma, uyuşturucu, oto hırsızlığı ve otodan hırsızlık suçlarıyla ilgili düzenlediği 9 ayrı operasyonda çok miktarda uyuşturucu, 1 çalıntı otomobil, 2 çalıntı traktör, çalıntı eşyalar ve tarihi eser ele geçirdi. Operasyonlarda 13 kişiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2014 Cuma, 16:24

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde kaçakçılığı, sigara kaçakçılığı ve tarihi eser kaçakçılığı olaylarına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda Denizli merkez, Bozkurt, Honaz, Çal ve Çivril ilçelerinde 7 ayrı operasyon düzenledi. Dedektör köpek Sarı’nın da katıldığı operasyonlarda ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 4 kilo 368 gram kubar esrar, 24 kök kenevir, 537 gram kenevir tohumu, 1 av tüfeği, 20 av tüfeği mühimmatı, 1 elektronik terazi, 2 parça tarihi eser ve 1240 paket adet kaçak sigara ele geçirildi. 7 operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OTOMOBİLLERİ SOYUYORLARDI
Pamukkale ve Karahayıt mahallelerinde son dönemde camları kırılarak araçların soyulması olaylarının artması üzerine düzenlenen operasyonda ise 3 kişi gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte Antalya’dan çalındığı belirlenen bir otomobil, çok sayıda banka kredi kartı, otomobil tescil belgeleri, plakalar, sürücü belgeleri ve tablet bilgisayar ele geçirildi. Zanlılardan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇALINTI TRAKTÖRLERİ SATARKEN YAKALANDI
Jandarmanın bir diğer operasyonunda ise Manisa’nın Alaşehir ve Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçelerinden çalınan iki traktörü Çardak’ta satmak üzere olan bir kişi yakalandı. Operasyonda 1 sahte plaka ele geçirilirken, zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı