REKLAMI GEÇ

Jandarmadan nisan ayı faaliyet raporu

Jandarmadan nisan ayı faaliyet raporu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk alanlarında Nisan ayı içinde gerçekleştirilen operasyonlara yönelik raporu yayınladı. Ay içinde 776 olaya müdahale eden jandarma, bu olayların tamamını çözdü, faili meçhul bırakmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2021 Pazartesi, 13:00

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, nisan ayı içinde sorumluluk alanlarında gerçekleştirilen operasyonlar ve sonuçlarına ilişkin raporu kamuoyu ile paylaştı.

776 OLAYA MÜDAHALE EDİLDİ, TAMAMI ÇÖZÜLDÜ
Jandarma, Nisan ayı içinde 308 asayiş, 126 kabahat, 253 takibi gerektiren, 83 kaçakçılık ve 6’sı da terör olmak üzere 776 olaya müdahale etti. Operasyon süreçlerinde titiz bir çalışma yürüten jandarma, müdahale ettiği 776 olayın tamamını aydınlattı ve faili meçhul bırakmayarak, yüzde 100 başarı sağladı.

Gerçekleştirilen operasyon ve çalışmealarda 55 bin 483 kişi ile 10 bin 654 aracın sorgusunu yapan jandarma ekipleri, aranan 338 kişiyi yakaladı, kayıp ihbarı yapılan 7 kişiyi de bularak ailesine teslim etti.

FETÖ’YE OPERASYON
Jandarma ekipleri Nisan ayı içinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik 6 operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonlarda 6 şüpheli gözaltına alındı, adli makamlara sevk edildi.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE
Jandarma ekipleri sorumluluk alanlarında uyuşturucuyla kapsamlı mücadelesini Nisan ayı içinde de sürdürdü. Düzenlenen operasyonlarda 103 kişi gözaltına alındı, 4’ü tutuklandı. Operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı