REKLAMI GEÇ

Jandarmadan simülasyon ile emniyet kemeri eğitimi

Jandarmadan simülasyon ile emniyet kemeri eğitimi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tarım Fuarı’nda simülasyon aracı ile uygulamalı emniyet kemeri eğitimi verdi. Eğitime katılan vatandaşlar, emniyet kemerinin önemini deneyimleyerek öğrendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2022 Pazartesi, 12:51

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, meydana gelen trafik kazalarındaki ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesine yönelik eğitimlerini sürdürüyor.

Jandarma ekipleri, Denizli Tarım Fuarı’nda “Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı” ile ziyaretçilere uygulamalı trafik eğitimi verdi.

Fuara gelen ziyaretçiler jandarmanın emniyet kemeri simülasyon aracına yoğun ilgi gösterdi. Çok düşük bir hızla meydana gelen kaza sırasında, takla atan bir araç içerisinde bulunan sürücü ve yolcuların emniyet kemeri takılı haldeyken içinde bulundukları durum deneyimlendi.

Araca binen ziyaretçilerin tamamı kaza yapmadan emniyet kemerinin önemini uygulamalı olarak fark etti. Jandarmaya teşekkür eden ziyaretçiler, yaşadıkları bu deneyimden sonra kesinlikle emniyet kemerlerini takacaklarını ifade etti.

Ayrıca, Jandarma tarafından açılan stantta ziyaretçilere emniyet kemerinin önemi hakkında kısa bilgilendirmeler yapıldı, broşürler dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı