REKLAMI GEÇ

JASAT özel olarak gittiği Giresun’da sır cinayeti aydınlattı

JASAT özel olarak gittiği Giresun’da sır cinayeti aydınlattı

Giresun’da geçen yıl kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin katili amcasının oğlu çıktı. Cinayetin aydınlatılmasında Denizli İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timine (JASAT) bağlı dedektiflerin titiz çalışması etkin rol oynadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2021 Pazartesi, 16:26

Giresun’un Bulancak ilçesinde 27 Haziran’da evinin yakınındaki bahçede kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedenine ulaşılan7 yaşındaki  İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili, cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturma sürüyordu.

8 ay sonra İkranur Tirsi olayı aydınlatıldı. İkranur’un dedesi ve amcasının da aralarında olduğu 7 kişi gözaltına alınmıştı.

DENİZLİ JASAT ETKİN ROL OYNADI
Sır perdesinin aralanması için Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Denizli İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), İkranur Tirsi’nin ölümü ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aralarında 7 kişiyi gözaltına aldı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI
Denizli’de birçok olayın aydınlatılmasında üst düzey çaba sarf eden JASAT ile Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelilerin çapraz sorguya da alarak, olayı tüm detaylarıyla aydınlatmaya çalışıyor. İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan küçük kızın amcası S.T. (14) ‘Kasten öldürme’, halası Ayşe Tirsi ise ‘Delilleri karartma’ suçundan sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

DENİZLİ’DE SAATLER İÇİNDE ÇÖZDÜKLERİ OLAYLAR VAR
JASAT dedektifleri, Denizli’de önemli çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Hırsızlıktan dolandırıcılığa pek çok konuda çok titiz çalışma yürüten Denizli JASAT dedektifleri, teknolojinin yeniliklerinden de iyi derecede faydalanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı